Владика Степан Сус відвідав парафію УГКЦ в Іспанії

  • Автор допису:

Голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владика Степан Сус очолив Святу Літургію в іспанському місті Овєдо з нагоди храмового празника Зіслання Святого Духа та 15-річчя парафії.

Владика Степан Сус відвідав парафію УГКЦ в Іспанії

«Приємно було вперше відвідати нашу українську греко-католицьку спільноту на півночі Іспанії, а також в особовий спосіб відзначити настоятеля парафії о. Степана Угрина, наділивши його правом носити золотий нагрудний хрест», – зазначив владика Степан.

Єпископ зауважив, що Свято Зіслання Святого Духа пригадує нам ще раз про Божу Силу, про Його благодать та Його щедрість – дари. «Силою Божої ласки та даром Святого Духа ми з вами називаємо себе християнами, молимось у церкві та разом творимо церковну спільноту. Навіть тоді, коли ми далеко від своїх домівок, і тут, в Іспанії, не маємо окремого храму, будівлі, ми не перестаємо бути Церквою. І це так добре, коли, будучи різними, маючи різні таланти і погляди на життя, ми з вами є одним цілим тоді, коли будуємо нашу церковну спільноту, в центрі якої є сам Господь», – підкреслив Голова ПМВ.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами пресслужби Пасторально-міграційного відділу УГКЦ

Джерело