Продовжуємо працювати, аби повернути життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 23 листопада👇

Продовжуємо працювати, аби повернути життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 23 листопада👇

На Херсонщині фахівці операторів мобільного зв’язку відновили роботу ще 1 базової станції у Зеленівці. Нині в області відновлено 58 базових та 3 пересувні станції мобільного зв’язку.

Над відновленням електропостачання на звільненій Херсонщині працює 19 бригади – це 92 робітники та 38 одиниць техніки. Роботи ведуться одразу на 4 напрямках. Для відновлення пошкоджених мереж на напрямку Херсон – Миколаїв було залучено 22 енергетики та 9 одиниць техніки.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 23 гектари територій, вилучили 30 вибухонебезпечних предметів, знищили – 22. Піротехніки ДСНС обстежили понад 26 гектари територій, вилучили та знешкодили – 241 вибухонебезпечний предмет.

Херсонщина отримала понад 60 тонн гуманітарної допомоги від Рівненщини. Привезли харчові продукти, засоби гігієни, ліки, теплий одяг, генератори та необхідні для відновлення інфраструктури будівельні матеріали та інструменти.

У Херсоні відновили роботу ще одного відділення «ПриватБанку» за адресою: проспект 200-річчя Херсона, 32 (понеділок – п’ятниця, з 9:00 до 16:00). Тут працює каса, банкомат та 2 термінали самообслуговування. Загалом у місті відкрито 3 відділення “ПриватБанку”.

До Херсонського обласного центру служби крові доставлено дизельний генератор потужністю 100 кВт. Також до Нововоронцовської та Великоолександрівської лікарні доставлено по одному пересувному рентгенівському діагностичному апарату.

Працюємо далі!

Джерело