У рамках візиту до Польщі Голова ДСНС Сергій Крук передав Анджею Бабєцу, генерал-майору Державної пожежної служби Республіки Польща





У рамках візиту до Польщі Голова ДСНС Сергій Крук передав Анджею Бабєцу, генерал-майору Державної пожежної служби Республіки Польща, відзнаку Міністерства внутрішніх справ України.

🔸Таким чином керівництво МВС та ДСНС засвідчило свою вдячність за плідну співпрацю та вагомий особистий польського колеги у надання допомоги підрозділам Оперативно-рятувальної служби цивільного захист у важкий для нашої країни час.

🔸Від початку повномасштабної російської агресії на території України Державна пожежна служба Підкарпатського воєводства Республіки Польща під керівництвом Анджея Бабєца допомагає українським рятувальникам, організовує перевезення громадян України, які шукають безпечного прихистку не тільки в країні, а й за її межами.

🇺🇦🤝🇵🇱Загалом, на сьогодні Польща є нашим першим амбасадором, який зголосився допомагати та надавати свою абсолютну та неоціненну підтримку українцям, зокрема й на міжнародній арені.

Państwowa Straż Pożarna

📎Детальніше

Джерело