В Івано-Франківській Академії Івана Золотоустого відбулося урочисте засідання

Сьогодні, 24 листопада, в Івано-Франківській Академії Івана Золотоустого відбулися урочисті події з нагоди дня покровителя Академії — святого Івана Золотоустого, зокрема, вручення грамот працівникам закладу та спільне засідання кафедр.

Під час зустрічі ректор Академії о. Олег Каськів від імені засновника Академії — Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина та від імені Івано-Франківської обласної ради нагородив грамотами працівників навчального закладу за жертовну працю та особистий внесок в науковий розвиток закладу.

В ході засідання працівники закладу обговорили підсумки першого семестру 2022-2023 навчального року та акцентували увагу на вирішенні тих актуальних питань, які пов’язані з особливістю діяльності Академії в умовах воєнного стану.

Ректор зупинився на аналізі результатів екзаменаційної сесії, зауваживши, що попри ті виклики, які є сьогодні, працівники і здобувачі освіти успішно реалізували всі навчально-методичні заходи в контексті навчального і наукового процесів в Академії.

Також під час заходу затвердили рецензентів магістерських робіт, які будуть захищатися в поточному навчальному році.

В контексті перспектив акредитації освітніх програм учасники засідання обговорили реалізацію комплексу першочергових завдань та звернули увагу колективу на проведенні профорієнтаційної роботи.

Наприкінці зібрання ректор Академії побажав всьому колективу працівників і студентів Божого благословення і перемог на всіх фронтах.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело