🇺🇦Від Сумщини – Херсонщині. 📍Вперше в житті побував у Херсоні. Наше українське місто, обласний центр, який щодня – під артобстрілами росіян










🇺🇦Від Сумщини – Херсонщині.

📍Вперше в житті побував у Херсоні. Наше українське місто, обласний центр, який щодня – під артобстрілами росіян. Знайома ситуація: у нас на прикордонні так з травня. Так само, як і на Херсонщині, снаряди та міни ворога летять у житлові квартали, приватний сектор та багатоповерхівки. Щодня є загиблі та постраждалі.
Під час нашого візиту вибухи не затихали: прильоти і виходи постійно порушують тишу вільного міста.

☝️Та попри це, незламні херсонці, які після дев'яти місяців окупації, підзаряджають гаджети у "Пунктах незламності", телефонують рідним і кажуть, що у них все добре – герої сьогодення.
І хоч у них в домівках немає світла, тепла та води, кажуть люди, є головне – то свобода!
Говорив з людьми у "Пунктах незламності" – коли дізнавалися, що привезли допомогу від Сумщини – дякували та навіть аплодували.

🤝Я, у свою чергу, ще раз дякую усім нашим громадам, підприємцям та фондам, хто долучився до збору і за кілька днів ми змогли зібрати та доправити першу партію допомоги Херсонщині. Дякую Янушевичу (тегни) за важку роботу команди, у вас складні часи, та все вийде!

🤝Дякую усім Силам оборони, які тримають визволені території та продовжують свою важку щоденну працю. Їм передали окрему фуру допомоги: усе, що просили наші захисники.
Ми – єдина країна з однією метою: перемогти. Відбудувати. Вільно жити.
Разом переможемо!🇺🇦

Оперативна інформація про події на Сумщині

Джерело