У Горохівському психоневрологічному інтернаті запрацювало відділення паліативного догляду, яке сьогодні мав змогу відвідати










У Горохівському психоневрологічному інтернаті запрацювало відділення паліативного догляду, яке сьогодні мав змогу відвідати.

Зокрема, оглянув як облаштували приміщення, на створення якого у минулому році за моїм дорученням додатково з обласного бюджету виділили 350 тис. грн. А для забезпечення діяльності віддідення у цьому році додатково виділили ще 1,4 млн грн.

Так, з початком роботи відділення паліативного догляду у закладі мають змогу надавати цілодобовий медичний догляд підопічним зі складними недугами. Для цього є усе необхідне – 4 палати, 15 ліжкомісць та належне обладнання: функціональні ліжка, протипролежневі матраци, відповідне медустаткування.

Для прикладу, у палаті для найважчих хворих є обладнання для каріомоніторингово спостереження. Окрім цього, є кисневий концентрат, можливість провести назогастральну катетеризацію та надати невідкладну допомогу.

Персонал – великі молодці, їх підопічні теж. Подарували сьогодні гарні емоції. Бажаю й надалі так професійно працювати та розвиватись.

Джерело