Відбулася обласна нарада під головуванням очільника Донеччини Павла Кириленка

Участь у заході взяли керівники громад та структурних підрозділів обласної військової адміністрації, а також у нараді взяв участь начальник районної військової адміністрації, голова райдержадміністрації Андрій Панков. 

 

«Основні завдання на 2023 рік окреслили на загальній нараді за участі керівників громад та структурних підрозділів обласної військової адміністрації. Безумовним пріоритетом залишається оборона області і забезпечення – наскільки це максимально можливо – безпеки й потреб цивільного населення.

 

У минулому році команда обласної та місцевих військових адміністрацій діяла злагоджено й ефективно. Такий темп та рівень самовіддачі, впевнений, триматимемо і надалі. 

 

Вже десять місяців поспіль на Донеччині точаться запеклі бої, росіяни руйнують все, що ми будували протягом багатьох років (попри війну, яка на території Донеччини триває вже вісім років).

Але нам вистачить сил вистояти і перемогти.

 

Акцентував увагу на тому, що вислів "війна все спише" не може бути актуальним для жодного керівника, на будь-яких рівнях. 

Від кожного вимагаю прозорості і чіткості в роботі, координації місцевих, районних, обласних структур, широке залучення волонтерів та небайдужих громадян до справи оборони нашої області, до процесів, які відбуваються в громадах.

 

Ми прожили важкий рік. І вистояли. Переконаний, що нам буде до снаги впоратися з усіма викликами, які ставить перед нами поточний, 2023-й, рік.», зазначив Павло Кириленко.



Джерело