Сьогодні завершилася моя робота на посаді голови Херсонської ОВА. Дякую Президенту України за довіру

Сьогодні завершилася моя робота на посаді голови Херсонської ОВА.

Дякую Президенту України за довіру. Це велика честь і відповідальність – очолювати область, яку поступово звільняють від ворога. Вирішувати серйозні проблеми. Відновлювати території, яким завдали страшної шкоди окупанти. Бути корисним своїй країні. Працювати головою ОВА у найскладніші часи для нашого південного бастіону – Херсонщини.

Вдячний всім, хто був поряд та підтримував у нашій спільний справі – департаментам ОВА, радникам та всій нашій команді, що стала до роботи у надскладних умовах, коли адміністрація втратила значну частину свого складу.

Щиро дякую моїм колегам, що після звільнення Херсона разом зі мною пліч-о-пліч поїхали працювати у місто-Герой попри постійні обстріли.

Велика шана правоохоронцям, військовим, рятувальникам, екстреним службам, волонтерам та міжнародним організаціям – разом з вами ми щоденно повертали до життя визволені від окупантів міста та села.

Низький уклін Героям, що пережили російську окупацію з Україною в серці, допомагали землякам і протистояли ворогові, ризикуючи собою. Можливість розповісти ваші героїчні історії усій країні і Світові – особлива честь для мене.

Дякую кожній і кожному мешканцю Херсонщини! Ви мужні. Незламні. Неймовірні.

Незабутнє свято звільнення Херсона, біль і розпач після ворожих ударів, радість порятунку людей, відчуття перемоги, коли вдається покращити умови у певному місті чи селі – це наш спільний шлях, і ми пройшли його недаремно. Херсонщина впевнено крокує до нормального життя у вільній країні.

Попереду у вас ще багато нових здобутків – праця після визволення лівобережжя, масштабна відбудова.

Слава Херсонщині! Слава Україні!

Джерело