📌На місцевих колаборантів у так званій «лнр» вже не розраховують, на рф мобілізують депортованих українців

📌На місцевих колаборантів у так званій «лнр» вже не розраховують, на рф мобілізують депортованих українців

📌На місцевих колаборантів у так званій «лнр» вже не розраховують, на рф мобілізують депортованих українців, спортивна арена в Луганську переповнена пораненими

На захоплених росією територіях Луганщини все менше довіряють місцевим колаборантам. Ще влітку показовим прикладом став Сєвєродонецьк, де окупаційна влада не знайшла «гідних» претендентів, які спроміглися би керувати містом.

Заколихався стілець «влади» і в Лисичанську, куди на підсилення приїхав заступник прем'єр-міністра республіки татарстан – його призначено заступником окупаційної адміністрації міста.

Більш того, вибори до так званого «парламенту лнр», які спробують провести у вересні, не передбачають одномандатної системи. Тобто, кандидати з округів не матимуть шансів вирішувати проблеми регіону на центральному рівні.

Багато разів окупанти намагалися спростувати факти примусової мобілізації на Луганщині. Але самі повідомляють, що на фронті залишається багато викладачів вишів, 17 з яких мають вчені ступені кандидатів і докторів наук.
⬇️

Джерело