🇺🇸 США підтвердили $125 млн допомоги для української енергетики 24 січня 2022 року держсекретар США Ентоні…

Енергоатом 🇺🇦
🇺🇸 Сполучені Штати Америки нададуть 125 млн доларів для ремонту енергетичної інфраструктури України Як повідомила очільниця Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер, кошти, зокрема, будуть спрямовані на закупівлю резервного живлення для… https://t.me/energoatom_ua/11568


🇺🇸 США підтвердили $125 млн допомоги для української енергетики

24 січня 2022 року держсекретар США Ентоні...

🇺🇸 США підтвердили $125 млн допомоги для української енергетики

24 січня 2022 року держсекретар США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ Японії Йосімаса Хаясі спільно організували та провели зустріч із представниками G7 та іншими ключовими партнерами, щоб підтвердити колективну підтримку енергетичного сектору України.

Новий пакет допомоги від США на 125 млн доларів включатиме закупівлю високовольтних автотрансформаторів, мобільних газових турбін для підтримки основних комунальних послуг і обладнання для ремонту розподільчих підстанцій.

Держсекретар наголосив на незмінній готовності Сполучених Штатів підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. При цьому Блінкен та його колеги повторили свій заклик до росії – припинити напади на Україну та її енергетичну й опалювальну системи.

state.gov/secretary-blinkens-meeting-with-g7-partners-on-ukraine-energy-sector-support/

🇺🇦 | | IN

Джерело