Три добрі новини для вечора середи. 📍Німеччина надасть ЗСУ танки Leopard 2. Це рішення німецького уряду

Три добрі новини для вечора середи.

📍Німеччина надасть ЗСУ танки Leopard 2. Це рішення німецького уряду – результат інтенсивних консультацій із найближчими європейськими та міжнародними партнерами Німеччини. На першому етапі Україна отримає від цієї країни 14 танків. Європейські союзники обговорюють спільну передачу нашій державі Leopard 2, таким чином сформують «танкову коаліцію».

📍Мережа Power Banking зросла за останній місяць у понад 1,5 раза й охопила 40% усіх банків в Україні. Загалом мережа об’єднує 1827 банківських відділень у майже 300 населених пунктах. Вони оснащені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку. В умовах блекауту у відділеннях цієї мережі клієнти зможуть скористатися банківськими послугами, зокрема отримати готівку, здійснити платежі, переказ коштів, обмін валют у разі наявності готівкової валюти в касі та проконсультуватися у менеджерів із фінансових питань.

📍Технологічний фронт війни. Україна отримає 10 тисяч терміналів Starlink від Німеччини вже наступного місяця. Нещодавно 8 тисяч Starlinkів передала Польща для забезпечення зв’язку в пунктах незламності. Дякуємо нашим партнерам за допомогу.

Все буде Україна! 🇺🇦

Джерело