Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге

28 січня архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк з пастирським візитом відвідував парафію с. Деренівка та с. Довге Теребовлянської міської громади. На кожній з парафій архиєрей відслужив Молебень до Христа Чоловіколюбця, словами духовних настанов підтримав вірних на дусі, вірних просив про молитву і підтримку українського війська. Також відбувся різдвяний духовний концерт від братів-семінаристів.

Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. ДовгеЦього дня кир Василій вручив церковну нагороду – золотий хрест з прикрасами – пароху с. Деренівка о. Роману Чорнію та подякував за жертовне служіння на благо Церкви Христової. Такі ж слова подяки митрополит висловив настоятелю храму с. Довге о. Василю Левицькому.

Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге Митрополит Василій Семенюк візитував с. Деренівка та с. Довге  

пресслужба архиєпархії

Джерело