Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія

Нова послуга в застосунку Дія: обміняйте 5 старих ламп розжарювання на 5 енергоефективних LED-лампочок. Уряд запустив програму, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни та скоротити дефіцит електроенергії для користувачів.

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія

Перші партії ламп надійдуть до обласних центрів (крім тимчасово окупованих Донецька, Луганська, Сімферополя та міста Севастополя). А також — до Краматорська, Покровська і Кривого Рогу. До кінця лютого LED-лампи мають надійти в інші населені пункти України.

Для участі в програмі залиште заяву в застосунку Дія:

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Діяавторизуйтесь в застосунку;

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Діяоберіть Послуги – Обмін лампочок;

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Діявкажіть контактний номер телефону та відділення Укрпошти, у якому бажаєте отримати лампи;

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Діязазначте тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати.

Усі деталі зібрали на сайті Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія https://svitlo.diia.gov.ua/

Обмін здійснюється за підтримки Європейського Союзу, який профінансував 30 млн LED-ламп. Ще 5 млн ламп надасть уряд Франції.

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія Долучіться до програми обміну ламп та допоможіть енергетикам. Інструкція — у відеоролику Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія 

Програма підтримана European Union in Ukraine у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерство економіки України, Міністерством цифрової трансформації, АТ Укрпошта в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим). Нова програма, фінансована ЄС, є складовою підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

Джерело