“В Божому Царстві дуже добре”, – пастор Ігор Білорус

Пастор церкви Ісуса Христа міста Тернополя Ігор Білорус у програмі “Тернопіль на пульсі” говорить про вічне життя на основі Святого Писання.

"В Божому Царстві дуже добре", - пастор Ігор Білорус

КНИГА ЖИТТЯ І КНИГИ ДІЛ наших: “І місто не має потреби ні в сонці, ні в місяці, щоб у ньому світили, слава бо Божа його освітила, а світильник для нього Агнець.А брами його зачинятись не будуть удень, бо там ночі не буде. І не ввійде до нього ніщо нечисте, ані той, хто чинить гидоту й неправду, але тільки ті, хто записаний у книзі життя Агнця” (Об’явлення 21:23‭; ‬25‭, ‬27).
Царство Боже – велика цінність: “Подібне ще Царство Небесне до того купця, що пошукує перел добрих, а як знайде одну дорогоцінну перлину, то йде, і все продає, що має, і купує її”. Не всі попадуть в Боже Царство: “Подібне ще Царство Небесне до невода, у море закиненого, що зібрав він усячину. Коли він наповниться, тягнуть на берег його, і, сівши, вибирають до посуду добре, непотріб же геть викидають. Так буде й наприкінці віку: Анголи повиходять, і вилучать злих з-поміж праведних, і їх повкидають до печі огненної, буде там плач і скрегіт зубів! (Матвiя 13:45‭-‬50).

Джерело