Все більше скарг надходить від жителів Сєвєродонецька, які залишилися на окупованій території

Все більше скарг надходить від жителів Сєвєродонецька, які залишилися на окупованій території, щодо низької якості так званих «відновлювальних робіт» в їхніх будинках.

Те, що їх виконують вибірково і за незрозумілим графіком, вже повідомлялося неодноразово. Стосовно якості: в одній із багатоповерхівок горе-будівельники замінили покрівлю. Сфотографували, відзвітували й поїхали.

Перша перевірка опадами виявила значний брак робіт. Викликали іншу бригаду, але вже за свій рахунок. І так декілька разів, доки не досягли бажаного результату. Щоправда, значно збідніли.

Втім, жаліються і найманці, які покидають місто через невиплату обіцяної зарплатні.

На Куп’янському та Лиманському напрямках в останній день зими противник вів наступальні дії в районах Макіївки, Невського, Червонопопівки, Шипилівки та Білогорівки, проте успіху не мав.

Росіянами також здійснені артилерійські обстріли Невського, Червонопопівки, Діброви та Білогорівки.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів, а ракетники і артилеристи уразили 9 районів зосередження живої сили та район зосередження озброєння і військової техніки противника, а також 2 позиції зенітно-ракетних комплексів, станцію РЕБ та склад боєприпасів.

Джерело