Звернення Президента Володимира Зеленського наприкінці 371-го дня повномасштабної війни:

Звернення Президента Володимира Зеленського наприкінці 371-го дня повномасштабної війни:

"Сьогодні провів енергетичну нараду. Взяли участь усі, від кого залежить стабільність роботи нашої енергосистеми. Це була тривала нарада – три години.

Енергетичні компанії: Нафтогаз, Енергоатом, Укренерго, Укргідроенерго, інші. Уряд. Офіс. Голова профільного комітету ВР. Військові. Розвідка.

Цю зиму пройдено. Вона була дуже складною, і цю складність відчув без перебільшення кожен українець. Але все ж ми змогли забезпечити Україну енергією і теплом. Так, загроза для енергосистеми зберігається. Але й робота заради енергосистеми триває.

Ми зафіксували поточні завдання – щоб нормально завершити цей опалювальний сезон. І ми вже почали готуватись до наступного сезону – кожен із учасників наради отримав свою частину роботи щодо цього. Бачимо ризики – знайдемо реагування.

Слава всім, хто зараз у бою за Україну! Вічна пам’ять і шана кожному і кожній, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави!

Слава Україні!"

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи. Для запису необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Також подати заявку можна через сайт (https://storm.mvs.gov.ua/) «Гвардії наступу».Час повертати своє. Приєднуйся!

Джерело