Проте, через таку організацію, люди здебільшого фізично не можуть отримати гроші

Проте, через таку організацію, люди здебільшого фізично не можуть отримати гроші. У місцях видачі довжелезні черги. Літні люди та інваліди вимушені стояти годинами.

Ще з кінця зими у Луганську можливістю дистанційної роботи скористалися держслужбовці вищої ланки, з’являючись виключно на протокольні зйомки.

Занепокоєння викликано побоюванням за власні життя через активність партизанського руху. Втім, на підлеглих їм байдуже – ті виконують свої обов’язки. Останні упевнені, що їхнє керівництво у будь-який момент готове до евакуації.

Безуспішними наступальним діями росіян поблизу Кремінної і Білогорівки на Куп’янському та Лиманському напрямках можна обумовити 3 березня.

Артилерійські обстріли окупанти здійснили по Макіївці, Невському, Кремінній, Діброві та Білогорівці.

Українська авіація минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також 2 – по зенітно-ракетних комплексах на вогневих позиціях.

Також наші захисники збили ворожий літак Су-34 та 8 розвідувальних і ударних БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, уразили пункт управління, 3 райони зосередження противника, склад боєприпасів, 2 склади ПММ, а також станцію радіоелектронної боротьби ворога.

Джерело