Кроки до подолання безробіття

На жаль, війна внесла неприємні корективи в статистику рівня безробіття в Україні. Багато громадян виїхали, рятуючи життя, за кордон, вагома частка підприємств, які були роботодавцями, постраждали матеріально та фінансово. У зв’язку зі зміною місця проживання внутрішньо переміщених осіб, зміни торкнулись попиту і пропозиції ринку праці.

Кроки до подолання безробіття

03.03.2023 року начальник Коростенського районного відділу №1 та  т.в.о. начальника Коростенського районного сектору №1 Ярослава Омельчук прийняла участь в робочій нараді Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості. Керівник центру Михайло Противень звернув увагу на вектор посилення проінформованості населення про наявні вакансії в межах Коростенського району та збільшення профілактичної роботи з метою офіційного працевлаштування підоблікових органу пробації.

Кроки до подолання безробіття

Для засуджених, що перебувають на обліку Коростенського РС №1 та Коростенського РВ №1 центром зайнятості було надано списки вакантних посад та погоджено проведення спільних групових заходів для клієнтів пробації.

Начальник Коростенського районного відділу №1

філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

Омельчук Ярослава

Джерело