ДОРОГІ УКРАЇНКИ, МИЛІ ПАНІ, ЧАРІВНІ ОДЕСИТКИ! Від усієї душі вітаю вас з прекрасним святом 8 Березня – зі святом весни, надії та любові&#33

ДОРОГІ УКРАЇНКИ, МИЛІ ПАНІ, ЧАРІВНІ ОДЕСИТКИ!
Від усієї душі вітаю вас з прекрасним святом 8 Березня – зі святом весни, надії та любові! Своєю чарівністю, добротою, чуйністю ви прикрашаєте світ, наповнюєте його теплом і добром. Своїм інтелектом і працею, своєю волею і наполегливістю ви перетворюєте його на краще, робите більш досконалим і справедливим.
Ваша ніжність і душевна витонченість поєднуються у вас із незламністю і міцністю характеру. Особливо потужно та гідно ви продемонстрували це усьому світові зараз – у часи війни.
Українські жінки стали високим взірцем відданості своїй країні на полі бою з підступним ворогом, у мобілізації народу на захист рідної землі, в організації потужного волонтерського руху. Ваша самопожертва і висока гідність запалює і надихає, підносить і не дозволяє зламатись.
Особливі вітання надсилаю усім жінкам, які нині у Збройних силах України. Ви – наші героїні і наші захисниці! Нехай ваша служба буде безпечною, а побратими і посестри вас поважають і підтримують на полі бою.
Добра вам і миру, кохання і безмежного щастя. Залишайтеся такими ж променистими та чарівними. Спасибі вам, що прикрашаєте наше життя своєю присутністю!
Слава Україні і її жінкам!
Щиро і з повагою
Полковник Максим Марченко
Начальник Одеської обласної військової адміністрації

Джерело