​​📡Бачите ворожу техніку з антенами? Фотографуйте та відправляйте в чатбот єВорог

  • Автор допису:
​​📡Бачите ворожу техніку з антенами? Фотографуйте та відправляйте в чатбот єВорог

Важливо залишити ворога без звʼязку на тимчасово окупованих територіях та завадити їм глушити наш зв’язок. Для цього збираємо інформацію про будь-які комплекси зв'язку та радіоелектронної боротьби окупанта (РЕБ). Це авто- або гусенична техніка з антенами чи локаторами.

Найчастіше ви можете побачити:
🔴Редут 2-УС — система управління звʼязком окупантів. Якщо її знищити, вороже керівництво не зможе віддавати накази, а підрозділи втратять можливість обмінюватися інформацією.
🔴РЕБ Житєль — глушить мобільний та супутниковий зв’язок, перехоплює канали керування дронами.
🔴РЕБ Репеллент — здійснює радіотехнічну розвідку та приглушує звʼязок
🔴РЕБ Борисоглєбськ — глушить мобільний та супутниковий звʼязок, радіонавігаційні системи, сигнали управління безпілотниками

Помітили таку техніку чи будь-які інші машини з антенами 👉 робіть фото та відео 👉 переходьте у чатбот єВорог через Дію чи за посиланням t.me/evorog_bot 👉 відправляйте інформацію.

Не забувайте про заходи безпеки. Знімайте непомітно, а після надсилання видаліть всі фото та відео з телефону.

Ми вже просили повідомляти вас про Редут 2-УС на початку повномасштабного вторгнення. Завдяки вашим заявкам Сили оборони дізналися про десятки таких машин. Тепер знову потребуємо допомоги від вас чи ваших близьких, які перебувають на тимчасово окупованих територіях.

Долучайтеся до народної розвідки та допомагайте наближати перемогу💪

​​📡Бачите ворожу техніку з антенами? Фотографуйте та відправляйте в чатбот єВорог

Джерело