Безбар’єрність. Інформація для батьків

Які документи треба оформлювати з народженням дитини? Що брати з собою в пологовий? А що узагалі треба знати до пологів?

Безбар’єрність. Інформація для батьків

Перший рік життя дитини — суцільні запитання для мам і тат. Утім, як і другий, і наступні. На порталі «Дія.Безбар‘єрність» у розділі «Батькам» є усе, що потрібно молодим батькам: від запису в дитсадок до психологічної підтримки після народження дитини.

Тут представлені гайди по усім аспектам батьківства:

Безбар’єрність. Інформація для батьківмедична допомога: вибір акушера та педіатра, чек-ліст щеплень тощо;

Безбар’єрність. Інформація для батьківбюрократичні моменти: список усіх необхідних документів на різних етапах батьківства, безоплатна правова допомога;

Безбар’єрність. Інформація для батьківдержавна допомога при народженні — від стандартної до субсидій.

Народження і виховання дитини — складний процес. Однак він не має бути для батьків марафоном на витривалість чи постійною гонкою з перешкодами. Тож робимо усе, щоб бар‘єрів у взаємодії з державою для них ставало все менше.

Безбар’єрність. Інформація для батьківБезбар’єрність. Інформація для батьків «Дія. Безбарʼєрність» створено у межах ініціативи «Без бар'єрів» спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, а також Швеції. Аналітичну допомогу надавала громадська організація «Безбар’єрність».

Джерело