Укрзалізниця знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівки

Укрзалізниця знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівки

Укрзалізниця знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівки. Від початку року пасажири 1370 разів звертались до контактного центру Укрзалізниці з проханнями знайти загублені речі.

Номерні знаки для автомобіля, церковна шапка, дитячий горщик, тепловізор, рулон лінолеуму, медичний корсет, кінна амуніція, капи для зубів, апарат для вирощування насіння, шахова дошка – що ми тільки не розшукували у вагонах 😀

Втім найчастіше наші пасажири забувають у поїздах гаманці, іграшки, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники та ключі. Тому радимо перед виходом з вагона зайвий раз провести "переоблік" саме цих речей у кишенях і валізах. Звісно, горщики теж краще перелічити.

А якщо вже так сталося, що ви загубили в нашому поїзді дуже важливу для вас річ – не хвилюйтесь, опишіть її за формою ось тут https://services.uz.gov.ua/lost-and-found або звертайтесь до контакт-центру Укрзалізниці за номером 0 800 503 111, залишайте повідомлення через форму зворотного звʼязку в застосунку, пишіть нам у Apple Messages, Telegram, Viber чи Facebook Messenger.

Джерело