До того ж, держдума рф ухвалила законопроект, згідно з яким пропонується вважати припиненим українське громадянство…

До того ж, держдума рф ухвалила законопроект, згідно з яким пропонується вважати припиненим українське громадянство з дня подання заяви про вихід із нього.

Водночас громадяни зобов'язуються утриматися від реалізації прав та виконання обов'язків громадянина України, у тому числі від отримання та використання українського паспорта та інших документів, що засвідчують це громадянство.

Росіяни продовжують використовувати цивільних у якості «живого щита». Як і раніше, техніку вони розміщують поруч з відділеннями лікарень та школами. Так само, як й особовий склад.

Засоби ППО ворога також можна помітити посеред житлових кварталів міст.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник не полишає спроб прорвати оборону наших військ. Вів безуспішні наступальні дії поблизу Білогорівки.

Здійснив артилерійські обстріли Новоселівського, Невського, Діброви і Білогорівки.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони України завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 2 радіолокаційних станції, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції.

Джерело