​​Співпраця Мальтійської служби допомоги та Консультативно-координаційних центрів

​​Співпраця Мальтійської служби допомоги та Консультативно-координаційних центрів: за рік на Львівщині психологи служби безкоштовно надали підтримку понад 20 тисячам людей!

Подолання викликів, які зараз переживають українці, потребує чіткої координації і зрозумілих послідовних кроків. Щоб згуртуватися та надавати цільову підтримку там, де є найбільша потреба, Мальтійська служба допомоги долучилися до ініціативи Львівської ОВА – Консультативно-координаційні центри. Такі центри працюють у всіх районах нашої області і безкоштовно допомагають людям у скруті.

Упродовж року психологи Мальтійської служби допомоги надали підтримку понад 20 тисячам людей. Це як вимушені переселенці, так і місцеві жителі.

У співпраці зі Львівською ОВА в межах робочої групи «Медико-психосоціальноі допомоги ВПО» започаткували роботу з дітьми та педагогами в навчальних закладах, оскільки саме освітній простір може стати ресурсним місцем для дітей, які пережили психотравмівні події чи переживають складні періоди свого життя. Також триває спеціалізована підготовка фахівців освітнього простору щодо кризового реагування, ментального здоров’я та плекання резильєнтності. Працюємо над створенням опорної мережі психологічної стабільності в громадах Львівської області.

Якщо ви перебуваєте у складних життєвих обставинах і потребуєте психологічної чи іншої допомоги, прошу зареєструватися: https://cutt.ly/R2wuP9V

або телефонуйте за номером 112.

Дякую Мальтійській службі допомоги та всім нашим партнерам, які роблять важливий вклад у стійкість нашого народу.

Максим Козицький – голова Львівської ОДА (ОВА)

​​Співпраця Мальтійської служби допомоги та Консультативно-координаційних центрів

Джерело