​​Бібліотеки Львівщини стають соціальними просторами, сповненими всього необхідного

​​Бібліотеки Львівщини стають соціальними просторами, сповненими всього необхідного, щоб діти не лише читали, а й бавилися, отримували багато позитивних емоцій та знаходили нових друзів.

Завдяки співпраці Львівської ОВА та міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» у закладах культури Львівщини створили 8 інтерактивних кімнат – з інтерактивними столами, настільними іграми, проєкторами, бізібордами та іграшками. Першу відкрили у Яворові. Сьогодні така ж запрацювала у Старому Самборі. Інші невдовзі прийматимуть відвідувачів у Пустомитах, Дрогобичі, Золочеві, Східниці, Новояворівську та Бориславі. Вхід – безкоштовний.

Особисто подякував директору міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Сергію Лукашову та менеджерці у соціальній сфері благодійної організації Наталії Кузяк за все, що організація робить для зміцнення наших громад, інтеграції вимушених переселенців на новому місці і для щасливого дитинства маленьких жителів України.

Виховання здорової та задоволеної молоді у громадах нашої області – один з ключових пріоритетів Львівської ОВА. Активно працюємо над розвитком спорту, культури і мистецтва, науки й техніки, туризму та патріотичним вихованням. Готові підтримати громади коштами і стратегічним баченням. Відкриті також до пропозицій від організацій.

Разом з директором «СОС Дитячі Містечка» узгодили співпрацю на найближчий рік. Зокрема, плануємо обладнати ще 10 інтерактивних кімнат, а також створимо молодіжний простір в одному з районів Львівщини, де зможемо об'єднати дітей усіх вікових груп. Працюємо!

Максим Козицький – голова Львівської ОДА (ОВА)

​​Бібліотеки Львівщини стають соціальними просторами, сповненими всього необхідного

Джерело