Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу окупантів, а також один

Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу окупантів, а також один – по зенітно-ракетному комплексу. Також протягом минулої доби наші воїни збили 5 ворожих розвідувальних БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили 3 пункти управління, а також район зосередження живої сили противника, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, склад боєприпасів, склад пально-мастильних матеріалів та ще дві важливих цілі окупантів.

Слід зазначити, що попри заяви окупаційної влади, більшість мобілізованих ними на захоплених територіях студентів не демобілізовані. Обіцянку кремлю стосовно цього вони не виконали.

Зокрема, на Луганщині відомо про мобілізацію 654 студентів, близько 300 з яких воюють й надалі.

Аби посилити тиск на місцеве населення, росіяни хочуть залучити на окуповані території додаткові 105 тисяч «правоохоронців», набираючи їх з колишніх міліціонерів та рядових колаборантів. Сподіваються, що це змусить населення мовчати.

Як от у Лисичанську, де місцеві жителі подолали зиму без централізованого опалення. Більш того, днями, росіяни влаштували там щось схоже на свято, відкриваючи в місті пункт обігріву. Не в жовтні, та навіть не в грудні – наприкінці березня.

Джерело