Іспанський єпископ розкритикував глобалістську програму ООН

Іспанський єпископ розкритикував глобалістську програму ООН

Іспанський римо-католицький єпископ Мануель Санчес Монж розкритикував ідеологічні засади ООН, зокрема концепцію сталого розвитку, і наголосив на недопустимості сприяння їхній реалізації.

 

Єпископ Монж у короткій статті під назвою «Порядок денний 2030 і новий світовий порядок» попередив, що цілі ООН є пасткою. Автор наголосив на антихристиянській природі та релятивізмі, притаманним глобалістському порядку денному, який прагне «змінити вірування» всіх без винятку людей.

Пастка проекту криється, серед іншого, у двозначних, здавалося б, доброзичливих фразах, таких як сталий розвиток, зменшення бідності, забезпечення доступу до води для всіх тощо. Це модні слова, які все частіше зустрічаються в офіційних документах, підписаних Ватиканом. Однак іспанський єпископ піддає їх фундаментальній критиці.

«За Порядком денним до 2030 року стоїть спроба змінити цивілізацію, побудувати новий світовий порядок, який змінить вірування людей. Це глобалістична система (…), спрямована на встановлення невиборного та недемократичного світового уряду», – написав він.

Проблемними в очах авторів проекту сприймаються такі фундаментальні цінності як сім’я та релігія, відповідальність подружжя та права батьків – головних вихователів своїх дітей.

Ієрарх застеріг вірних від приєднання до програми, яка суперечить нашій вірі. Як наголосив єпископ, навіть задля зручності чи «щоб не бути виключеним із публічної дискусії» не можна приєднуватися до Порядку денного 2030. «Називання себе християнином несе з собою вимоги, яких неможливо уникнути», – зазначив він.

Раніше на недопустимості підтримки програм ООН наголошував відомий католицький публіцист, фахівець у сфері соціальної доктрини Церкви Стефано Фонтана.

Джерело: Політична теологія

Джерело