Збір ідей пректів до Стратегію розвитку Яворівської громади

Збір ідей пректів до Стратегію розвитку Яворівської громади

Яворівська міська рада за сприяння Департаменту економічної політики Львівська обласна державна адміністрація та за експертної підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні розробляє Стратегію розвитку Яворівської громади на період до 2027 року.

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Яворівської громади: представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідеї проектів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії. Ідеї проектів будуть оцінюватись за таким критеріями: – Кількість осіб, що отримають вигоду від реалізації проекту. – Економія бюджету або збільшення надходжень до бюджету. – Вплив на здоров’я, довкілля та якість життя. – Вартість проекту та наявні джерела фінансування. – Тривалість реалізації проекту та сталість результатів. – Вплив на згуртованість громади, підвищення людського потенціалу. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано експертною групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів. Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 28 травня 2023 року, до 17.00.

Як заповнювати форму та куди надсилати ідеї проекту – на нашому офіційному сайті Збір ідей пректів до Стратегію розвитку Яворівської громади https://yavoriv-rada.gov.ua/news/1682695661/

Джерело