📞 Колеги з угорської залізниці повідомляють, що відновлення колії між Дебреценом і Ньїредьхазою може зайняти тривалий час

Укрзалізниця
❗️У зв'язку з транспортною подією на Угорській залізниці, безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 07.05.2023 запізнюються на 6 годин. ⠀ 🚊🔜 По прибуттю на ст. Чоп вагони будуть включені до складу поїзда №60 Чоп-Київ і прибудуть до столиці 09.05.2023… https://t.me/UkrzalInfo/4395


📞 Колеги з угорської залізниці повідомляють, що відновлення колії між Дебреценом і Ньїредьхазою може зайняти тривалий час, відтак переглянемо маршрути та розклади усіх поїздів, що сполучають Україну та Угорщину:

1. Безпересадкові вагони Відень – Київ прямуватимуть альтернативним маршрутом через Мішкольц із затримкою до 6 годин. Пасажирів, що виїжджатимуть зі столиці Австрії сьогодні, чекає дещо інша схема, адже українські вагони через аварію в Угорщині не встигнуть дістатися Відня і чекатимуть у Будапешті.

☝️ Відтак, до Будапешта буде організовано проїзд поїздом №149 «Хортобадь» з Відня до Будапешта (час відправлення з Відня без змін, 16:42), а вже у столиці Угорщини можна буде перейти до українських вагонів. Ці вагони, в свою чергу, поїдуть об'їзним маршрутом: разом з 149-м поїздом до Дебрецена, з Дебрецена окремим локомотивом до Ньїредьхази, з Ньїредьхази у складі поїзда №6210 до Захоні, після чого в Чопі будуть причеплені до українського рейса 60/59 Чоп – Київ. Кількість "перепричепок" у даному випадку зазначаємо суто для інформації, наш пасажир може не покидати свій вагон з моменту потрапляння до нього і до приїзду в Київ.

❗️Якщо ж точкою прибуття є не Київ, заздалегідь просимо поінформувати нашу поїзну бригаду: наприклад, для пасажирів стрийського напрямку організовуємо пересадку у Чопі на поїзд №81.

2. Поїзд EC 140/149 «Хортобадь» Відень – Захонь з вагоном Відень – Чоп обмежить маршрут до Дебрецена, розклад руху без змін.

3. Поїзд №31/33/34 «Латориця» Будапешт–Мукачево слідуватиме без змін у маршруті та розкладі руху, проте пасажирам буде запропонована пересадка на автобуси на проблемній дільниці Дебрецен – Ньїредьхаза

4. Човникові рейси Захонь-Чоп – 6 разів на добу, без змін.

Джерело