Три добрі новини для позитивного вечора. 📍Сенат Польщі схвалив резолюцію про вступ України до НАТО

Три добрі новини для позитивного вечора.

📍Сенат Польщі схвалив резолюцію про вступ України до НАТО. У документі закликають Альянс застосувати до нашої країни пришвидшену процедуру за прикладом Швеції та Фінляндії. «Україна сьогодні має найсильнішу армію на континенті, з надзвичайним бойовим досвідом», – аргументують сенатори. Крім того, наша держава названа ключовою ланкою, яка захищає сусідні країни від агресії зі Сходу.

📍США нададуть Україні танки Abrams на початку осені, а українські військові пройдуть відповідні тренування. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час слухань у Сенаті. «Ми робимо все можливе, щоб пришвидшити постачання цих танків. За нашими прогнозами, це відбудеться на початку осені», – зауважив він.

📍Україна отримала від Світового банку $132 млн. Кредитні кошти надійшли до державного бюджету України в межах проєкту програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство». Їх спрямують на видатки, зокрема у сільськогосподарському секторі, для покращення ситуації у харчовій промисловості й забезпеченні продовольчої безпеки.

Слава Україні!🇺🇦

Джерело