​​Львівська ОВА посилить співпрацю з Національною соціальною сервісною службою

​​Львівська ОВА посилить співпрацю з Національною соціальною сервісною службою.

Ключові напрями:

• захист прав дітей
• соціальний захист населення

Про це домовилися під час зустрічі з Головою Національної соціальної сервісної служби Василем Луциком.

Львівщина залишається однією з ключових областей, куди щодня прибувають евакуаційні потяги. Дедалі частіше приїжджають пенсіонери, діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з інвалідністю.

⚪️ Наша область розвиває мережу центрів підтриманого проживання у громадах. У таких центрах людей старшого віку та з інвалідністю забезпечуватимуть усіма необхідними соціальними послугами й стаціонарним доглядом.

⚪️ Служба у справах дітей Львівської ОВА у співпраці з департаментом соціального захисту населення ЛОВА стежать за тим, щоб кожна дитина з вразливих категорій населення перебувала у належних умовах і мала все необхідне.

⚪️ У всіх районах нашої області ми розгорнули Консультативно-координаційні центри, де безкоштовно можна отримати психологічну, юридичну, гуманітарну та інші види допомоги і цим вже скористалися понад 42 тисячі людей.

Вимушені переселенці продовжують прибувати в нашу область. Наш обов‘язок – подбати про всіх, хто цього потребує. Тому будемо вдячні Національній соціальній сервісній службі за співпрацю у сфері соціального захисту населення.

Максим Козицький – голова Львівської ОДА (ОВА)

​​Львівська ОВА посилить співпрацю з Національною соціальною сервісною службою

Джерело