«Марш за життя» у Оттаві зібрав тисячі людей

«Марш за життя» у Оттаві зібрав тисячі людей

11 травня тисячі людей зібрались на щорічний національний «Марш за життя» в Оттаві (Канада). Гасло цього року «Стіймо твердо» за основу використали біблійний вірш «Тож стійте твердо, підперезавши правдою стегна свої та зодягнувшись у панцир праведності». Лозунги проголошувались в центрі міста та біля парламенту.

 

«Марш за життя» у Оттаві зібрав тисячі людей

«Марш за життя» рішуче виступає на захист матерів у кризових обставинах, проблемних вагітностях, осіб з інвалідністю, людей похилого віку, а також – проти абортів. Подія проходить вже 26 років, організовується коаліцією Campaign Life Coalition, яка не підтримує аборти , евтаназію , одностатеві шлюби та інші законопроєкти за права трансгендерів.

Захід проходив щонайменше 4 години. Мали час для невеличкої промови – адвокати, матері, координатори пролайф заходів, лікарі, представники церков та громадські діячі. Жінки – матері розповідали власні історії, як їм вдалось зберегти життя своєї дитини.

Лікар із 40-річним досвідом, розповів як перші роки свого професійного життя заробляв тим, що робив аборти. Проте потім у житті лікаря дещо змінилось. Він розповів як почав ходити в церкву, прийняв Христа і зрозумів, що з абортів зробили цілу індустрію брехні та заробляння коштів.

Слід зауважити, що під час маршу була і протестуюча група людей. Вони вирізнялись своєю мізерною кількість у зрівнянні з учасниками «Маршу за життя».

Протестуючі вигукували: «Моє тіло – мій вибір» та інші подібні лозунги. Один з учасників маршу прокоментував лозунги протестувальників: «Я згоден що це їхній вибір. Але з чим я не згоден, то це з наслідками їхнього вибору».

Водночас, під час акції «Марш за життя» понад 20 ліберальних депутатів взяли участь у зйомках відео розміщеного в соціальних мережах у якому вони виступають на підтримку абортів.

Джерело: Всі разом!

Джерело