Віталій Кличко: Київ отримав від мерії Лондона повідомлення про підтримку України перед фіналом Євробачення

Столиця України отримала від мерії Лондона повідомлення про підтримку України перед фіналом Євробачення. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ отримав від мерії Лондона повідомлення про підтримку України перед фіналом Євробачення. У листі від столиці Великобританії йдеться, що в різних місцях по всьому Лондону сьогодні зʼявиться синьо-жовте підсвічування  на знак підтримки України. А прихильники Євробачення об’єднаються, аби дивитися фінал конкурсу в офіційній фан-зоні в парку  Battersea. Оскільки  Великобританія приймає пісенний конкурс від імені України. Дякуємо нашим британським друзям за неухильну підтримку і допомогу Україні та Києву!», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Лондона, зокрема, зазначив про захоплення українцями, які продовжують протистояти російській агресії.

«Лондон солідарний з народом України. Українці продемонстрували неймовірну силу і мужність, продовжуючи протистояти жахливій атаці Путіна на їх країну. І це правильно, що Великобританія шанує українців. Оскільки ми вітаємо гостей конкурсу з усього світу від імені України», – підкреслив мер Лондона Садік Хан.

Нагадаємо що 67-й Пісенний конкурс Євробачення від імені України приймає цього року Ліверпуль.

 

Джерело