Бути з Богом

А чи знаєте ви, що чування – це чудовий спосіб відновити свій стосунок із Богом, весело провести час та зустріти нових друзів? Це можуть засвідчити близько 200 юнаків і дівчат, які цієї п’ятниці, 5 травня, завітали на Молодіжні молитовні чування. Стіни нашої семінарії зібрали найактивніших представників різноманітних парафій і спільнот нашої Церкви.

Розпочались чування з Ісусової молитви та Божественної Літургії, яку прикрасив своїм чудовим співом октет «Теофорос». Опісля ми молилися Молебень до Пресвятої Богородиці, адже травень – місяць, який в особливий спосіб присвячений Божій Матері.

Щоб наші гості були міцними не лише духовно, а й фізично, семінарійна спільнота пригощала всіх канапками та солодощами. Далі наші серця звеселили чудові @orchestra.lss Вони завжди знають як запалити публіку перед Королівським бансом!

Після незрівнянного виступу оркестру та танців, учасники молитовної ініціативи поспілкувались із військовим про його участь в обороні Бахмута, реабілітацію та духовний досвід на війні. Такого цінного гостя запросив до нас о.Роман @romanmentukh , який і був модератором розмови.

Чування продовжились молитвою у дусі Тезе, яку проводили брати із гурту Veritas @veritas_ugcc . На кінець наші гості в групах ділились враженнями та мали молитовну ходу до хреста.

До слова, цьогоріч Молодіжні молитовні чування мали благодійну мету – збір коштів на потреби 64 батальйону 103 ТРО м. Львова. Наразі це майже 15 тисяч гривень, проте ви можете примножити цю суму своєю пожертвою. Покликання на збір у шапці профілю.

Дякуємо за участь в чуваннях, ваші молитовні та фінансові донати.Наша єдність наближає нас до перемоги та Царства небесного.

Більше фото можна переглянути тут

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Дем’ян Мигалик
Медіа-центр ЛДС

Бути з Богом

Джерело