День відкритих дверей

6 травня у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбувся День відкритих дверей, де юнаки, які роздумують над вступом у семінарію, мали змогу побувати всередині та побачити, як вирує семінарійне життя та в яких умовах дозрівають покликання до священства. 

Після реєстрації та спільної Літургії хлопці мали екскурсію по усіх кутках нашої будівлі, згодом брати з 5 курсу провели майстер-клас з випікань просфор.
Наступним пунктом нашої подорожі був виступ семінарійного гурту «Veritas», учасники якого також поділились історіями своїх покликань до семінарії. 

Згодом з щирими настановами до майбутніх абітурієнтів звернувся ректор семінарії – отець-доктор Ігор Бойко. А після смачного обіду на хлопців чекала презентація семінарійних братств та організацій, яка згодом доможе майбутнім братам визначитись з бажаним напрямком діяльності тут, у семінарії.

Після презентації хлопці мали змогу активно відпочити та перевірити свої сили у семінарійних стінах , після чого разом помолились вечірню і Молебень до Богородиці, де до них з духовним словом звернувся духівник семінарії о. Євген Станішевський. Завершилось усе спільним фото  та врученням сертифікатів-пам’яток про участь у Дні відкритих дверей.

Дякуємо Богові за гарну погоду та за кожного юнака, якому вдалось приїхати, і бажаємо кожному розпізнати свій життєвий шлях, до якого кличе Господь, та успішно ним крокувати, зростаючи у служінні та святості.

Більше фото можна переглянути тут

Погоріло Роман
Медіа-центр ЛДС

День відкритих дверей

Джерело