🚂💕14, 16 та 18 лютого Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard знову запустить «Потяг до тебе»!

🚂💕14, 16 та 18 лютого Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard знову запустить «Потяг до тебе»!

🚂💕14, 16 та 18 лютого Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard знову запустить «Потяг до тебе»!

Романтичний експрес повертається до Дня Закоханих та Дня Єднання в оновленому вигляді — цього разу не тільки у Києві, але й у Львові🥰

🫂🤍Половину місць безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації, щоб ті, завдяки кому всі ми маємо можливість безпечно подорожувати країною, змогли провести час зі своїми половинками та створити нові «залізні» спогади.

🎼На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка 👀

📍Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10.
Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві.

🕔 Продаж відкриється о 17:00 виключно в застосунку Укрзалізниці.

🔍Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний.

🥗Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа.

🚂Цього року романтичні експреси мають приємну колаборацію з Сергієм Жаданом, тож на наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живого класика української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева. Ну і звісно, романтичне фото на фоні ретропаровоза — це безкоштовний бонус для всіх!

У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги – через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львові.

💞Разом із Mastercard створюємо незабутні миттєвості, щоб ви могли провести час з тими, хто важливий, бо любов — варта всього🤍

Джерело