Про серйозність намірів інвесторів свідчить той факт, що вони вирішили збільшити обсяг інвестицій майже втричі – з 4 до 11 мільйонів доларів

Про серйозність намірів інвесторів свідчить той факт, що вони вирішили збільшити обсяг інвестицій майже втричі – з 4 до 11 мільйонів доларів.
Розвиток проєкту дозволить створити понад 100 робочих місць лише на першому етапі. Наразі підприємство активно займається підбором працівників та планує тісно співпрацювати з освітніми закладами Житомирщини.
Зі свого боку запевнив інвесторів у всебічній підтримці з боку обласної військової адміністрації. Адже нові інвестиційні проєкти в області, що реалізуються навіть під час війни – це важливий крок для розвитку громад та ще один крок до нашої Перемоги та розбудови сучасної Незалежної України.

Нові напрямки співпраці обговорили й з добрими друзями Житомирщини – волонтерами та благодійниками з фонду “Карітас”. Вони сали одними з учасників відновлення житла жителів області, яке постраждало від ракетно-бомбових ударів росіян.
Загалом на Житомирщині відновлено вже понад 3000 об’єктів. Понад 400 з них – завдяки Карітасу. Це будинки жителів Овруцької, Малинської, Народицької, Коростенської, Житомирської, Станишівської та Ушомирської громад на відновлення яких організація виділила понад 40 млн грн.

Цей тиждень також запам’ятається також стартом другого етапу нового наймасштабнішого шкільного спортивного руху України – “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги”.
Протягом лютого-березня команди зі шкіл з усієї області, а це майже 32 тисячі учнів, будуть боротися за звання кращих та право виступати на районному та обласному рівні.
Дякую усім, хто допомагає у підготовці до цих змагань – вчителям, тренерам, батькам та всім учасникам, а також амбасадорам шкільних ліг – відомим спортсменкам Житомирщини. Їх приклад є величезним стимулом для кожного юного спортсмена для досягнення вершин.

Безумовно, однією з важливих подій цього тижня стало рішення Президента України Володимира Зеленського про зміни у вищому військовому керівництві Збройних сил України.
Дякуємо нашому земляку Герою України генералу Валерію Залужному за все, що йому вдалося зробити для захисту України протягом цих двох років. Та бажаємо генерал-полковнику Олександру Сирському і новій команді мудрості, майстерності, непередбачуваності та доброї вдачі задля нашої ПЕРЕМОГИ!!!

🇺🇦 Слава Україні!

📺https://youtu.be/2AsgM-jwMsw

Про серйозність намірів інвесторів свідчить той факт, що вони вирішили збільшити обсяг інвестицій майже втричі – з 4 до 11 мільйонів доларів
Брифінг щодо підсумків роботи за низкою важливих напрямків та реалізованих проєктів Житомирщини – YouTube

Джерело