Обновнянська молодь завітала з Вертепом до 12-ти парафій Київської Архиєпархії

Київський осередок ТУСК «Обнова» відвідав 12 парафій Української Греко-Католицької Церкви Київщини із вертепом у часі від Різдва до Йордану.

Обновнянська молодь завітала з Вертепом до 12-ти парафій Київської Архиєпархії

Цьогоріч київська молодь несла вістку про народження нашого Спасителя в усі усюди столиці. Таку радість вони принесли парафіянам та отцям Патріаршого Собору Воскресіння Христового УГКЦ, парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці, парафії св. Миколая Чудотворця, парафії св. Анни УГКЦ у м. Вишневе, парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Пирогово, храму Святого Василія Великого, парафії Бориса та Гліба УГКЦ та салезіянської Ораторії.

Загалом молодь ходила з обновлянським вертепом три тижні. Також завітали до Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ; Його Високопреосвященства Архиєпископа Вісвальдаса Кульбокаса, апостольського нунція в Україні; Владики Йосифа Міляна, єпископа-помічника Київської Архиєпархії; Владики Андрія Хім’яка, єпископа-помічника Київської Архиєпархії; сестер згромадження СНДМ та працівників курії Київської Архиєпархії.

«Часто Різдво для нас – це ялинка, вогники, надписи «Merry Christmas» на всіх вітринах, знижки, святкові столи. Але чи це все про істинну радість народження Спасителя усього світу? Тому ми разом з обновлянським вертепом поринули у події Різдва Христового, відчули убогість, але, водночас, і велич приходу Божого Сина, і дізналися, що принести в дарунок Ісусові можна свої довіру, відвагу, час, зусилля, відданість і наше чуйне та відкрите серце. Це був особливий час, в якому ми несли радість народження Месії нашій столиці. Несли те світло і надію, якої так потребує зараз наш народ. Адже справжнє щастя тоді, коли ти йдеш на Божий поклик! Тому не бійтеся, з Ним все буде набагато краще, ніж ви лише уявляєте. Дякуємо всім і кожному,  зокрема за те, що мали відвагу відчити двері власного дому, щоби почути про цю вістку, а також учасникам за відвагу бути «світлом для світу» і свідчити про істинну різдвяну радість», – розповідають учасники обновлянського вертепу.

за матеріалами:Пресслужби Київського осередку ТУСК «Обнова»

Пресслужба Київської Архиєпархії

Джерело