Парафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до Зарваниці

Парафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до Зарваниці

Нещодавно парафіяни храму св. влкмч. Юрія, що у c. Угорники, Східного протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, звершили паломництво до Чудотворної ікони Божої Матері, що у Відпустово-Марійському центрі Зарваниця.

Про це зазначають на фейсбук-сторінці парафії.

«Це паломництво звершуємо один раз на рік з вірою та наміреннями за перемогу й мир в Україні, за Воїнів, за оздоровлення, за парафію», — зазначають священнослужителі парафії.

Провадили цьогорічне паломництво отці-сотрудники храму св. влкмч. Юрія — о. Мирослав Татумиряк та о. Павло Баланюк, які духовно опікувалися й провадили вірних у цей день, а молитовну програму організувала парафіяльна спільнота «Матері в молитві».

«Молитва в дорозі, вервиці, пісні, Хресна дорога, Сповідь, Літургія, екскурсія до «Українського Єрусалиму», спільне освячення води, молитва у стіп самої ікони — це об’єднало 92-ох прочан із парафії і дало усім відчуття, що ми Христові у Його опіці та любові під омофором Божої Матері», — йдеться у дописі.

Парафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до ЗарваниціПарафіяльна спільнота с. Угорники здійснила паломництво до Зарваниці

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело