Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 17 червня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 17 червня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Новомиколаївку, Велику Олександрівку, Біляївку, Пригір’я, Херсон та Грозове.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 30 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 20 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 306 550,9 гектарів територій, з них 274 974 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 183 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 35 жителів, з них – 4 дитини. Поїздом виїхали 27 людей, автотранспортом – 8.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1739 продуктових наборів, 1736 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів та 2945 літрів питної води. Також люди отримали 10 гігієнічних наборів та 30 наборів посуду.

Завдяки ініціативі Херсонської ОВА Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні відвідали Степанівку, де оглянули близько 40 дітей та провели понад 60 медичних досліджень для надання медичної допомоги.

Працюємо далі!

Джерело