Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 4 липня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 4 липня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Борозенське, Кучерське, Любимівку, Раківку, Херсон, Олександрівку та Миролюбівку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працював 63 робітники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 16 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 254 вікна.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 317 426,7 гектарів територій, з них 285 667,7 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 187 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 9 жителів.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 продуктових наборів, 250 порцій гарячих обідів та 2620 літрів питної води. Також люди отримали 200 лампочок LED, 34 дитячі рюкзаки та 140 сімейних гігієнічних наборів.

Працюємо далі!

Джерело