ВУЛИЧНІ БОЇ У ВОВЧАНСЬКУ, ОДИН ДРОН ЗНИЩУЄ ДВОХ РОСІЯН, АТАКА ПО РОСІЇ: стрім із прифронтового міста

Під час вуличних боїв у Вовчанську боєць штурмового полку «Сафарі» бригади «Лють» НГУ впритул знищує росіянина. Окупанти спробували прорвати оборону на Торецькому напрямку, але десантники 95 десантно-штурмової бригади рознесли росіян на шматки. Лише один екіпаж танку знищив за один раз 10 окупантів ЧВК «Ветерани», які сховалися в будинку.

Strike Drone Company 47 бригади знову відзняли відео знищення росіян. Двоє ворожих солдат вирішили зняти увесь захист та завмерти, проте пілоти дронів не оцінили їхніх старань і витратили лише один дрон з осколковим снярядом, щоб знищити цих двох симулянтів.

БУБпАК «АХІЛЛЕС» 92 ОШБр спільно з підрозділом «Птахи Мадяра» та артилерією розібрали бронегрупу противника на напрямку Липці-Глибоке. У результаті спроба штурму була відбита, а всі чотири одиниці бронетехніки були знищені.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та старший лейтенант Артем Голуб.

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело