У Вишгороді пройшли «Веселі канікули з Богом»

З 1 по 6 липня 2024 року, при парафії Собору Вишгородської Богородиці УГКЦ у місті Вишгород, відбувся духовно-відпочинковий літній табір, «Веселі канікули з Богом» під назвою «Слідами могутніх серцем». Аніматорський склад включав молодь парафії, братів-семінаристів Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ та запрошених аніматорів з різних куточків України.

У Вишгороді пройшли «Веселі канікули з Богом»

Цього року учасниками табору були діти віком від 6 до 16 років. На запрошення відгукнулося понад 100 дітей. Основною темою стали особи святих: Мати Терези, о. Омеляна Ковча, Карла Акутіса, а також постать Любомира Гузара, беатифікаційний процес якого розпочато цьогоріч.

Розпорядок щодня був насиченим та різноманітним. Складовою кожного дня була спільна ранкова Божественна Літургія, обід та підвечірок, катехизація, ігри, майстер-класи та банси. Особливою любов’ю дітей стали великі ігри, які були різними кожного дня. Програма щоденно була наповненою, що сприяло розвитку дітей, їхній активності та цікавості до того, що відбувається. Майстер-класи з оригамі, ліплення, одягання автентичних ляльок, малювання – забезпечували розвиток у дітей різних творчих умінь.

У Вишгороді пройшли «Веселі канікули з Богом»

Катехизації, які проводили брати-семінаристи, несли у собі глибше розуміння й пізнання Церкви та Бога. Також важливим аспектом відпочинково-розважальної програми став день водних ігор, який приніс особливу радість як дітям, так і аніматорам.

«Вишгородський табір став чудовою нагодою для об’єднання дітей, аніматорів та духовенства у спільному і радісному часі відпочинку з Богом. Цей період справді був веселим та проведеним із Богом, тому можна з певністю сказати, що «Канікули з Богом» вийшли на славу Божу», – зазначають організатори.

Пресслужба Київської Архиєпархії

Джерело