Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника

Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника

21 та 22 серпня 2024 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив заупокійні відправи за душу спочилого о. Руслана Винника, який напередодні відійшов до дому небесного Отця. 

21 серпня у храмі Христа Царя с. Жизномир з великою кількість духовенства та вірних було відслужено Чин священичого Парастасу за участю Преосвященного Владики Дмитра Григорака, ЧСВВ та Преосвященного Владики Володимира Фірмана, Єпископа-помічника Тернопільсько-Зборівської Митрополії.

Наступного дня у цьому ж храмі відбулася заупокійна Архиєрейська Божественна Літургія та Чин Похорону.

У прощальному слові Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ висловив співчуття від усіх вірних та духовенства рідним і близьким покійного о. Руслана. «Ваша втрата – це втрата всієї нашої Єпархії. Ми втратили сьогодні доброго Христового священика, який намагався достойно сповняти свої обов’язки. Сьогодні він за волею Божою залишає нас. Тепер ми повинні молитися за вічний спокій його душі, адже молитва була дороговказом у його житті. Він дуже любив молитву, тому ми повинні тепер сповняти цей обов’язок за його душу. Вічна пам’ять о. Руслану, і вічна пам’ять про його священиче служіння», – сказав Преосвященний Владика.

Після завершення Богослужіння у храмі, тіло отця Руслана було поховано на місцевому цвинтарі у присутності багатьох вірних та духовенства.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника Похоронні Богослужіння о. Руслана Винника  

Джерело