АТАКА НА РОСІЙСЬКИЙ ФЛОТ, ПОЦУПИЛИ ВОРОЖИЙ ТАНК, ДРОН ІЗ КАЛАШОМ: стрім із прифронтового міста

У районі села Костянтинівка на Курахівському напрямку росіяни кинули в бій чотири танки і 17 бойових броньованих машин з піхотою. Там на них, як завжди, чекали бійці 79 бригади. В ході бою таврійські десантники спалили три танки і три бронемашини з піхотою, ще одну ББМ пошкодили.

На Покровському напрямку поблизу міста Селидове танкісти бригади НГУ «Кара-Даг» вкрали у росіян танк. Ворог намагався перекрити цим танком проїзд під мостом, проте нашим бійцям він заважав їздити вбивати росіян, тож вони вирішили забрати його собі.

Сьогодні вночі українські морські дрони атакували Новоросійськ. У морі було чутно звуки пострілів. На великій ділянці міської набережної закриті пляжі та обмежений рух транспорту.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – підполковник Сергій Місюра та молодший лейтенант Сергій Ліпко.

ЦЕНТР РЕКРУТИНГУ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ ⚔ https://recruiting.mod.gov.ua

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело