Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика

Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика

25 вересня 2024 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Архиєрейську заупокійну Божественну Літургію в 40-й день пам’яті спочилого о. Володимира Старика на Парафії Покрову Пресвятої Богородиці с. Вільховець Мельнице-Подільського Деканату.

У своїй проповіді Преосвященний Владика Дмитро висловив щирі співчуття родині покійного отця. Архиєрей говорить: «Сьогодні ми дякуємо Богу за дар життя о. Володимира. Як добрий Христовий священник, о. Володимир сіяв Боже слово у душах людей. Присутність священика на парафії є інструментом дії Бога на людину. Господь навчає людей через священика. Він дав йому особливу благодать у Тайні Священства відпускати гріхи людям, перемінювати душі і творити важливі діла милосердя. Глибока віра священника – це запорука спасіння для всієї парафії. Ми твердо знаємо, що о..Володимир поєднував у собі ці важливі якості».

Звертаючись до парафіян храму, які прийшли для спільної молитви за душу о. Володимира, Преосвященний Владика Дмитро промовив: «Завжди пам’ятаючи служіння о. Володимира, наповнюйтеся тією невичерпною духовною енергією, яку провадив отець. Так як він це робив, обіймайте один одного добротою і милосердям».

Після заупокійного Богослужіння духовенство та вірні помолилися Чин Панахиди в пам’ятний 40-й день смерті о. Володимира.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика Заупокійне Богослужіння в 40-й день відходу до вічності о. Володимира Старика  

Джерело