Відкриття нової мандрівки катехитичною онлайн-школою “Промінь світла”

У суботу, 5 жовтня 2024 року Божого, о 16:00 на Живому Телебаченні, з 1-6 класи, матимемо Відкриття нової мандрівки катехитичною онлайн-школою “Промінь світла”.

**************************************

✅ ЯК ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ НАВЧАННЯ?

Навчання відбуватиметься через ZOOM.

Катехитами будуть: черниці Згромадження сестер Пресвятої Родини с. Тереза Васуля та с. Антонія Пічуга; бр. Нестор Височанський,

бр. Тарас Гардигура, які навчаються у Київській Трьохсвятительській Духовній Семінарії та о.д. Руслан Бетенко.

✅ ДОВІДКА

Онлайн-школа – це спільний проєкт «Живого телебачення» та Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ. Від 13 травня до 8 серпня 2020 року тривав «перший навчальний рік». Навчалися сто дітей з України, Бельгії, Німеччини, США, Канади, Казахстану, Мексики. Відеозаписи уроків можна переглянути на каналі «Живого телебачення» у YouTube.

8 серпня у прямому ефірі «Живого ТБ» Глава УГКЦ Блаженніший Святослав вперше вручив сертифікати дітям Катехитичної онлайн-школи «Промінь світла». «Уперше в історії нашої Церкви ми засвідчуємо, що така програма могла не тільки успішно відбутися, але й принесла свої плоди», – сказав тоді Предстоятель УГКЦ.

Дякуємо🙏, що ви є! ▶ ПІДПИШІТЬСЯ http://bit.ly/33c60vX та ВМИКАЙТЕ 🔔, щоб вчасно отримувати сповіщення про онлайн-трансляції та нові відео!

#проміньсвітла #християнство #школаонлайн #Старий_Завіт #Українська_Греко_Католицька_Церква #Телебачення_УГКЦ #Живе_телебачення #УГКЦ_трансляції #Живе_ТБ #Zhyvetv #УГКЦ_наживо

Джерело