«Діалоги влади та бізнесу» стартують на Чернігівщині Для чого це? Щоб допомогти бізнесу оперативно вирішувати проблемні питання

«Діалоги влади та бізнесу» стартують на Чернігівщині 

Для чого це? Щоб допомогти бізнесу оперативно вирішувати проблемні питання

«Діалоги влади та бізнесу» стартують на Чернігівщині

Для чого це? Щоб допомогти бізнесу оперативно вирішувати проблемні питання.

Цілі зрозумілі. Це про економіку, інвестиції, надходження до місцевих бюджетів, збільшення кількості нових підприємств і розширення існуючих виробництв.

Розказую, як це працюватиме. Ми будемо проводити щотижневі онлайн- та офлайн-зустрічі. Представники як великих підприємств, так і малого та середнього бізнесу зможуть поставити питання та отримати на них відповіді.

Один із важливих напрямів нашої роботи – підтримка бізнесу. Працювати в регіоні – це виклик. Я це розумію. Моя команда це розуміє. Тому ми відкриті до діалогу й готові допомагати.

☝️Питань багато – це і кредитування, і відновлення, і мобілізація. Про це і не тільки будемо говорити на першій зустрічі, яка відбудеться у п’ятницю, 18 жовтня. Формат – онлайн.

📌Реєструйтеся за посиланням: http://surl.li/jjynrg

Ми тут, щоб допомогти бізнесу.

Регіональна платформа для комунікації бізнесу і влади заснована за ініціативи Президента Володимира Зеленського і працює в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Джерело