П’ять ключових кроків на шляху до перемоги України сьогодні представив у парламенті Володимир Зеленський

П’ять ключових кроків на шляху до перемоги України сьогодні представив у парламенті Володимир Зеленський. Кожен із цих кроків спрямований на зміцнення нашої держави до такого рівня, щоб агресор більше не міг розпочати війну.

Першим кроком є отримання запрошення до НАТО, паралельно з посиленням оборони країни. Це включає доукомплектування резервних бригад та вдосконалення системи ППО, де необхідна міжнародна підтримка.

Також важливим є дозвіл на удари по військових об’єктах країни-агресора, а ще – стратегічний неядерний оборонний пакет. Це потужна зброя, що захистить Україну від загроз з боку Росії та стримає її агресію.

Мирним процесам сприятимуть економічна сила України та гарантії безпеки в Європі.

План перемоги детально опрацьований, і з ним вже ознайомлені США, Велика Британія, Франція, Італія та Німеччина. Завтра Президент представить цей план на засіданні Європейської Ради.

Україна виконала колосальну роботу. Тепер слово за нашими партнерами, і потрібна їхня рішуча підтримка.


Zelenskiy / Official – Telegram
Росія повинна назавжди втратити контроль над Україною і втратити навіть бажання такого контролю. Це гарантія життя для України. І водночас – гарантія спокою для Європи. І щоб ми досягли цього, я прошу вас працювати на єдність в Україні та України – з партнерами.…

Джерело