На Яворівщині відбулася фокус-група для людей похилого віку та з вразливих категорій населення

На Яворівщині відбулася фокус-група для людей похилого віку та з вразливих категорій населення

Сьогодні в Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА відбулася фокус-група для людей похилого віку та з вразливих категорій населення. Провели зустріч представники Координаційний центр при ЛОВА Olha Shved та Олександра Громоляк.

Ольга Швед представила учасникам зустрічі програму зустрічі та наголосила про  важливість залучення людей похилого віку  до подібних заходів.

На зустрічі присутні дізнались про існуючу бібліотеку в місті, місця та події, які вони можуть відвідувати та проявляти свою активність. 

Далі привітав учасників фокус-групи заступник голови ВА Андрій Тиндик і подякував організаторам за подію, яка відбувається на Яворівщині.

“Перш за все, дякую Вам пані Оля, дякую команді Координаційного центру при ЛОВА за вашу роботу, яка змінює життя людей на краще. Люди похилого віку або з вразливих категорій населення хочуть, щоб їх чули. Вони хочуть відчувати розуміння та підтримки. Тому такі зустрічі важливі для них. Вони відчувають свою важливість. Розуміють, що можуть бути корисними та потрібними у цьому суспільстві. Тому разом продовжуватимемо залучати людей до подібних заходів”, – говорить Андрій Тиндик.

Крім цього, на зустрічі обговорили інші важливі питання:  медична допомога, виїзди бригад лікарів, юридична підтримка, інформованість про доступні програми та послуги, оформлення пенсій та субсидій, доступність транспортування для отримання необхідної допомоги.

Як зазначила менеджер офісу Алла Жмурко – “На Яворівщині люди дуже добрі та чуйні. Вони допомагають одне одному і діляться між собою продуктами. Звичайно, ми дякуємо благодійним організаціям, які допомагають мешканцям району завдяки Координаційному центрі при ЛОВА”. Без вас, ми б не мали такого результату. Дякую Максиму Козицькому та Галині Бордун і всій команді центру за вашу велику працю та допомогу”.

Організатори HelpAge Ukraine – Представництво HelpAge International в Україні є партнером “Координаційний центр при ЛОВА ” та соціальної послуги підтримки людей старшого віку на території Львівщини.

Долучайтеся до опитування людей старшого віку та людей з інвалідністю: https://forms.gle/TQjhwQyeQYpNRSTX7

Анкета для отримання допомоги в Координаційному центрі при ЛОВА: bit.ly/kc_vpo

Долучитись до партнерства в координатних центрах: bit.ly/kc_partnery

Детальніше: https://loda.gov.ua/news/75487

Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький Галина Бордун

#координаційний_центр_ЛОВА #координаційний_центр_Львівщини 

Джерело